PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Acte d’homenatge a l’escriptora sabadellenca Anna Crusafont

Acte d’homenatge a l’escriptora sabadellenca Anna Crusafont

Durant la trobada és farà un repàs de la seva trajectòria literària a través de les seves principals obres. L’acte comptarà amb la participació de l’actriu Conxita Domènech, que llegirà fragments seleccionats de l’obra de l’autora.

 

Anna Crusafont és farmacèutica i escriptora sabadellenca. Filla del paleontòleg Miquel Crusafont, es va llicenciar en farmàcia a la Universitat de Barcelona i va regentar la farmàcia familiar durant més de trenta anys. A partir de l’any 2000 va començar a escriure narrativa i des d’aleshores ha publicat, entre d’altres: Les dones conten, Venim de fa milions i milions d’anys, Fets pols, Científics Lletraferits i quatre novel·les publicades a les principals editorials del país: Rellotge d’arena, Isola Bella, Quadres d’una exposició i El Ball dels estudiants (2021). La seva obra ha estat traduïda al castellà, al portuguès i al grec.

El Gremi de Fabricants de Sabadell és una associació empresarial (fundada el 1559) l’objectiu de la qual és la defensa dels interessos de la indústria de la zona i en particular de la indústria tèxtil i el desenvolupament econòmic i social de la seva àrea d’actuació. Col·labora amb el Programa de Lletres i Pensament de l’Ajuntament de Sabadell per impulsar la vida cultural de la ciutat.