PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

L’alcalde es reuneix amb representants del Consell Intersectorial d’empresaris de Sabadell i Comarca

Ahir a la tarda, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i la tintenta alcalde d’Economia i Serveis Centrals, Montserrat Capdevila, van reunir-se ...

Ahir a la tarda, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i la tintenta alcalde d’Economia i Serveis Centrals, Montserrat Capdevila, van reunir-se amb una delegació del Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) encapçalada pel seu president, Francesc García-Planas, i acompanyat per Carles Montesinos, president del Gremi de Fusters.

El  CIESC és una federació d'associacions d'empresaris de diferents sectors industrials, comercials i de serveis. Agrupa actualment més de 4.500 empreses i 85.000 treballadors. Va ser constituïda l’any 1978 per a salvaguardar els interessos comuns professionals dels empresaris de Sabadell i Comarca.

Tal com ha comentat l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sànchez, “es tracta d’una reunió per enfortir les relacions institucionals entre l’Ajuntament i el seu teixit empresarial. Una línia de treball que volem reafirmar i insistir en les línies de treball dels darrers anys amb el Pacte local per l’ocupació”.

Per la seva banda, la tinenta d’alcalde Montserrat Capdevila ha destacat que “tal com vam dissenyar en l’àmbit d’actuació de la B30, es tracta de fomentar la relació entre l’empresa, la universitat i l’administració per fer una manufactura més avançada i innovadora. Actius fonamentals per superar les dificultats presents”.

El president del CIESC, Francesc García-Planas, ha comentat que “grans problemes com els actuals precisen de solucions conjuntes i de la suma de tots, per això és tan important trobades com aquesta, que marquen el camí i estrenyen aliances”.