PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

El projecte “Teatre de Barri” culmina amb una Mostra de Teatre a l’Estruch

La Mostra es durà a terme els dies 11 i 12 de novembre, en diferents representacions El projecte “Teatre de Barri” culmina amb una Mostra de Teatre a l’Estruch

Teatre de Barri (TdB) és un projecte de participació amb la comunitat, en el qual el teatre ha servit com a eina educativa, d’apoderament social i ha afavorit la creació de vincles entre la comunitat de cada barri.

La iniciativa TdB es va encetar l’any 2021 amb la voluntat d’acostar el món de les arts escèniques a diferents zones de la ciutat. Així, es van organitzar tallers als barris de Can Deu i Can Llong, als quals se’ls va donar continuïtat en una segona edició del projecte, l’any 2022, ampliant l’oferta a quatre barris més: Campoamor-Espronceda, Poblenou, Nostra Llar i Can Puiggener.

Durant la presentació, avui, del projecte, la regidora de Participació, Sonia Sada, ha assenyalat que

“el projecte SBD ON està plenament consolidat gràcies a la implicació de totes les parts que hi participen. Ara presentem aquest Teatre de Barri, resultat del treball fet i estem molt satisfets”.

D’altra banda, el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, ha destacat que

“Teatre de Barri és el fruit de l’energia i il·lusió que els responsables dels teatres i les persones dels barris participants han aportat i la qualitat del projecte és el resultat de tot plegat. SBD ON funciona molt bé i ha assolit l’objectiu de que tothom tingui accés a la cultura”.

Els i les talleristes que han conduït els tallers de teatre i han dut terme la coordinació tècnica del projecte han estat Jaume Garcia, Enric López, Mònica López i Gemma Martínez. Aquest projecte és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb diferents entitats veïnals de la ciutat i la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell (FAVS).

Els dies 11 i 12 de novembre, a l’Estruch, es podran veure els treballs fets per les companyies dels diferents barris que han participat al projecte: el dia 11 faran la seva representació els grups de la Creu de Barberà “En-Cantadas I” a les 16.30 h; de Can Deu “Nada es lo que parece” a les 18.30 h; i de Poblenou “Sospechas, deseos, intrigas, mentiras y traiciones” a les 20 h.

El dia 12 representaran la seva obra les companyies de Can Puiggener “En-Cantadas II” a les 16.30 h; de Can Llong “Cuestión de perspectiva” a les 18.30 h; i de Nostra Llar “Anda que no te quiero” a les 20 h.

Les invitacions per a les diferents obres estan disponibles a: https://sabadellcultura.koobin.cat/