PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

El Govern Municipal es trasllada per una jornada al barri de Ca n’Oriac

Amb l’objectiu de copsar de manera directa les impressions dels veïns i veïnes i de les entitats de Sabadell i ...

Amb l’objectiu de copsar de manera directa les impressions dels veïns i veïnes i de les entitats de Sabadell i dels professionals que treballen en diversos àmbits, el govern municipal celebrarà una nova sèrie de jornades als diferents barris de la ciutat. La primera d’aquestes jornades es va portar a terme ahir dijous a Ca n’Oriac, on membres del govern municipal, encapçalats per l’alcalde, Joan Carles Sánchez, van mantenir diverses reunions amb representants de diverses esferes ciutadanes: des de la social, fins a la cultural, passant per la sanitària, comercial, educativa o esportiva.

En paraules de l’alcalde, “el fet que el govern es desplaci durant tot un dia a un determinat barri constitueix una eina molt positiva per a la gestió municipal. És cert que l’Ajuntament disposa d’instruments i és present diàriament a tot el territori a través, per exemple, de la feina que porten a terme els districtes. Però jornades com aquesta permeten que l’executiu local pugui veure en primera persona quines són les problemàtiques i circumstàncies específiques de cada barri i actuar en conseqüència.”

Sánchez ha afegit que “aquestes accions permeten que les entitats i veïns puguin fer arribar les seves reflexions més directament al govern i enriqueixen el contacte entre la ciutadania i la seva administració més propera. Jornades com aquesta apropen més l’administració al ciutadà”.

Al llarg del dia, l’alcalde, acompanyat pels regidors de cada àmbit, es va reunir amb els treballadors i educadors socials que treballen a la zona, amb els quals va poder comentar la situació actual provocada per la crisi econòmica i com aquesta s’ha traduït en un increment dels casos atesos pels serveis socials municipals. Així mateix, van parlar de la situació de la dependència i de l’atenció als infants i joves. També, en el marc d’aquesta trobada, l’alcalde va poder intercanviar impressions amb l’equip sanitari del CAP del barri.

Així mateix, es van mantenir reunions amb les associacions de veïns de Ca n’Oriac i del Torrent del Capellà i també amb representants de l’àmbit del comerç, la gent gran, la cultura, l’àmbit educatiu i l’esportiu. Durant la jornada, l’alcalde va visitar l’Escola Bressol Municipal Calvet d’Estrella, l’Escola Miquel Carreras, el CAP Ca n’Oriac, el Pavelló del Nord i el Camp de Futbol de Ca n’Oriac, entre altres indrets.