PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

La Trobada de la Comunitat Educativa ofereix un reconeixement i un punt de trobada a totes les persones implicades en l’àmbit de l’educació

Un any més, la Trobada de la Comunitat Educativa s’ha celebrat a Sabadell amb l’objectiu d’expressar el reconeixement de la ciutat i de ser un espai de reunió de totes les persones vinculades d’una manera o altra al món de l’educació...

L’acte s’ha celebrat aquesta tarda a l’Auditori del carrer de Lacy i ha tingut com a fil conductor  “Construint identitats obertes al món”

Un any més, la Trobada de la Comunitat Educativa s’ha celebrat a Sabadell amb l’objectiu d’expressar el reconeixement de la ciutat i de ser un espai de reunió de totes les persones vinculades d’una manera o altra al món de l’educació. La trobada s’ha celebrat a l’Auditori del carrer de Lacy i ha estat presidit per l’alcalde, Joan Carles Sánchez.

Durant l’acte, que ha comptat també amb la presència del regidor d’Educació, Ramon Burgués, s’ha fet un homenatge especial a aquelles persones que es jubilen (mestres i personal no docent), així com als centres educatius, les entitats d’esplai i els membres del Consell d’entitats Ciutat i Escola que celebren un aniversari destacat. Aquest curs, el fil conductor que ha guiat la trobada ha estat “Construint identitats obertes al món”. 

L’alcalde Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha comentat que “potser el millor que tenim com identitat és la pròpia ciutat, perquè les ciutats són agents educadors de primer nivell. La ciutat és patrimoni físic, però també intangible que ens ajuda a construir ciudatans”. Sánchez també ha destacat que “Sabadell té com a valor important la seva diversitat, fruit de les deferents onades migratòries. Elles han originat les associacions i les entitats i elles, alhora, ens han permès ser més cívics, més democràtics i més lliures. Per això Sabadell és una ciutat assentada en valors”. I ha afegit: “l’escola i el sistema educatiu són els que acaben donant sentit a tot plegat. Li donen coherència. Per això, avui, volem fer un homenatge a les persones que treballen diàriament en la identitat col·lectiva i plural de Sabadell”.

A la Trobada de la Comunitat Educativa han rebut reconeixement les escoles Arraona, Cifuentes i Santa Clara pel seu 50è aniversari, l’Escola d’Idiomes FIAC com a membre del Consell d’entitats Ciutat i Escola, també pel seu 50 aniversari, l’Esplai La Branca pels seus 25 anys i 15 professors, mestres i personal d’administració i serveis que es jubilen.