PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Sabadell commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Sabadell commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L’acte està organitzat per la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell i Ca l’Enredus-Actuavallès, i s’hi han sumat diverses entitats de la ciutat. De 12 h a 14 h, al Parc de Catalunya, hi haurà la Sex Truck i el Punt Lila, espais d’informació, sensibilització i assessorament, dedicats a la igualtat de gènere i l’erradicació de la violència vers les dones i les persones LGTBI.

Les activitats del programa “Ventilem els armaris! Sabadell amb els drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersex” continuen encara uns dies més. El dia 28 de juny a la tarda es farà difusió del vídeo “Lluitem contra les discriminacions”, on es reivindica el dret a tenir una infància lliure d’estereotips de gènere i convida a créixer amb llibertat afectiva, sexual i de gènere. El vídeo es difon a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i en aquesta pàgina: web.sabadell.cat/infància.

Recordem que la bandera irisada i la bandera trans onegen fins al dia 28 de juny als pals de l’Ajuntament de Sabadell. A més, en tots els districtes de la ciutat s’han pintat bancs amb els colors de la bandera irisada i un autobús de la TUS recorre els carrers de la ciutat amb les dues banderes.