PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

El programa per aprendre a nedar Els Primers a l’Aigua es reprèn amb la participació de més de 600 alumnes de Primària

És la tercera edició del programa, que comença el 8 de març, després del parèntesi d’un any provocat per la pandèmia El programa per aprendre a nedar Els Primers a l’Aigua es reprèn amb la participació de més de 600 alumnes de Primària

L’Ajuntament de Sabadell ha estat treballant per reajustar el programa previst amb la realitat present, de manera que els grups bombolla de cada escola puguin fer l’activitat i desplaçar-se amb total seguretat a la seva piscina. Això ha obligat a incrementar el nombre de monitors que atendran als alumnes de cada grup bombolla per tal que no tinguin contacte amb cap altre grup bombolla. A més, s’ha hagut d’adequar l’ús dels vestidors i incrementar el nombre d’autobusos que caldran per desplaçar als alumnes des de les escoles a les piscines assignades per fer-hi les activitats.

La previsió actual és poder fer un total de 14 sessions, una per setmana, descomptant la setmana santa, des del 8 de març fins al 18 de juny. El programa es du a terme a diferents piscines de la ciutat: la piscina Joan Serra, el Club Natació Sabadell (centre Montcada i centre Can Llong) i el Club de Tennis Sabadell.

Aquesta iniciativa té la finalitat d'aproximar l'activitat física a tots els sectors de la població i especialment a la infància, franja d'edat en què la pràctica esportiva comporta múltiples beneficis: millora de les capacitats coordinatives, millor coneixement del propi cos i l'autoestima, afavoriment de les relacions socials, creació d'hàbits esportius o d'hàbits higiènics correctes, entre d'altres.

El criteri d’adjudicació de les piscines als diferents centres escolars es fa com és habitual, seguint els criteris de proximitat del centre a la piscina, nombre d’alumnes per grup, nombre de tècnics disponibles a les piscines, característiques de l’equipament i disponibilitat horària de l’escola.