PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Arriben a la Biblioteca Vapor Badia els “Cartells amb premi”

Una exposició reuneix obres premiades en diferents concursos d’alumnes de l’Escola Illa Arriben a la Biblioteca Vapor Badia els “Cartells amb premi”

Aquests cartells van néixer a partir de les col·laboracions que l’escola estableix amb institucions i associacions de la ciutat, articulades en format de concurs i que es treballen dintre de l’aula, ja que formen part del currículum acadèmic del cicle. 

Hi ha obres que es van presentar als concursos per il·lustrar la Fira Medievàlia, el Carnestoltes i la Festa Major de Sabadell, la celebració del 250è aniversari del naixement de Beethoven –en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música–, el festival de contes Vet aquí Sabadell i els cartells presentats per ser imatge del curtmetratge Bristol, de Sergi Merchán.

El fet de presentar projectes a concursos estimula i promou l’alumnat a aprendre, superar-se, ser creatius i originals i a assolir els objectius plantejats. A més, també permeten que les seves obres tinguin una repercussió pública important i puguin ser coneguts per la ciutadania.