PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Cafè Aventura obre les inscripcions als premis a millor empresa i idea de negoci valorats en més de 8.500 euros

El termini per presentar les candidatures als guardons del Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell finalitza el 3 d’octubre de 2024 El Cafè Aventura obre les inscripcions als premis a millor empresa i idea de negoci valorats en més de 8.500 euros

Com indica el tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Turisme, Lluís Matas:

“el Cafè Aventura és un exemple de la voluntat del govern d’estar al costat d’empreses i persones emprenedores i  així poder premiar i retenir  el talent del territori”. 

Per la seva, part el regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez, indica que

“aquest Fòrum és també una oportunitat única que permet a qui participa promoure els seus productes i serveis, captar finançament i fer negocis”.

En aquests moments, està obert el termini de presentació de candidatures per optar a un dels guardons. D’entre totes les inscripcions fetes es seleccionaran 15 projectes o empreses perquè puguin presentar-se davant el públic assistent el mateix dia de l’acte que tindrà lloc el 28 de novembre de 2024.

Els premis es classifiquen en dues categories. La categoria “Millor empresa” està adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud i la categoria “Millor projecte empresarial” és per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

Dins la “Millor empresa” s'estableixen dos premis. Per a la primera empresa classificada la dotació econòmica és de 4.000 euros, l'accés a un programa de mentoring i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica és de 2.500 euros i també accés a un programa de mentoring. D´altra banda, per la categoria "Millor projecte empresarial" hi ha un únic premi de 2.000 euros, 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació.

Inscripció oberta

La inscripció per presentar-se a una de les dues categories del Café d’Aventura està oberta i el termini finalitza el 3 d’octubre de 2024. Per a més informació o inscripció està disponible el web: http://sabadellempresa.cat/cafe-aventura

11 anys

En les anteriors 11 anys del Cafè d’aventura s’ha arribat a 344 projectes inscrits, 146 projectes participants i 640 persones assistents. En total, des de l’inici del Cafè Aventura s’han repartit premis valorats en 83.500 euros. En concret, s’han concedit 51.000 euros premis en metàl·lic, 11.100 euros com a bonificacions i 21.400 euros en concepte d’assessoraments.