PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obert el Formulari de Participació Ciutadana del Pla Sabadell Aire Net on la ciutadania pot aportar noves accions o propostes fins al 31 de juliol

Permet la recopilació d’informació de cara a la segona sessió participativa del 3 d’octubre Obert el Formulari de Participació Ciutadana del Pla Sabadell Aire Net on la ciutadania pot aportar noves accions o propostes fins al 31 de juliol

Aquesta acció s’emmarca dins el procés de participació ciutadana iniciat des de l’Ajuntament per renovar el Pla d’Acció, i que pretén definir la planificació estratègica en aquest àmbit per als propers anys. El procés participatiu consisteix en dues sessions de treball on tothom qui vulgui pot expressar les seves propostes, que seran tingudes en compte alhora d’elaborar el nou document.

La primera sessió participativa va ser el passat dimarts 2 de juliol, en la qual es va presentar una diagnosi de la qualitat de l’aire i el mapa estratègic de soroll de Sabadell, i es van fer grups de treball per tal de generar idees i propostes de millora. La segona sessió de treball es durà a terme el 3 d’octubre, i estarà oberta a tota la ciutadania, que hi pot participar sense necessitat d’inscripció prèvia. En aquesta segona sessió, es treballarà en base a la informació extreta a través del formulari de Participació Ciutadana del Pla Sabadell Aire Net.

L’objectiu és definir el full de ruta municipal per a un aire més net i amb menys soroll, fent la transició cap a una ciutat cada cop més verda i amb més qualitat de vida.

La renovació del Pla d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a la part de soroll, es compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, experts en acústica ambiental.