PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell participa en la campanya del Banc de Sang per reforçar les reserves de cara a l’estiu

Durant les vacances les donacions cauen un 30% Sabadell participa en la campanya del Banc de Sang per reforçar les reserves de cara a l’estiu

Concretament s’han augmentat les campanyes en locals considerats refugis climàtics, com ara els centres cívics i biblioteques municipals, i s’instal·larà la unitat mòbil del Banc de Sang a la plaça del Doctor Robert diversos dies. Demà dimecres, 10 de juliol, es pot donar sang al Centre Cívic de La Concòrdia, i el divendres 12 de juliol en diferents punts de la ciutat, com el Centre Cívic Gràcia, la Biblioteca del Sud i a la plaça del Doctor Robert.

Les persones que vulguin donar sang poden consultar a la web els dies i horaris disponibles en cada espai, i també reservar la cita en línia. En alguns d’aquests casos es pot fer també donació de plasma.

Es calcula que entre juliol i agost caldran 40.000 donacions per donar resposta als tractaments dels malalts dels hospitals de Catalunya. Per aquest motiu s’anima a tothom qui pugui a donar sang abans de marxar de vacances, o on sigui que passi l’estiu d’arreu de Catalunya. En aquest sentit, el lema de la campanya d’enguany és “Estiuis on estiuis, dona sang”.

Cal recordar que de forma general pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut, sempre que tingui entre 18 i 70 anys, pesi 50 quilos o més i, en cas de ser dona, que no estigui embarassada.