PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La xarxa d’enllumenat públic entorn de l’Aeroport s’ampliarà per a la millora de la mobilitat

L’àrea objecte de la millora és la ubicada al carrer de Bernat Metge i al llarg de la carretera de Bellaterra La xarxa d’enllumenat públic entorn de l’Aeroport s’ampliarà per a la millora de la mobilitat

El nou enllumenat s’instal·larà als vials i als espais situats entre el carrer de Bernat Metge i al llarg de la carretera de Bellaterra, entre la sortida de la Gran Via i el seu encreuament amb el Passeig de Sant Pau de Riu-Sec. El pressupost d’execució d’aquest projecte és de 559.397,16 euros i està previst desenvolupar-lo en cinc fases. La primera fase abastarà la nova rotonda del Portal sud i els vials que enllacen des del carrer de Bernat Metge fins a l’accés a l’aeroport.

En una segona fase, es dotarà d’enllumenat públic un tram de l’antiga carretera de Bellaterra.

Les obres del Portal Sud responen a la necessitat de transformar l’accés a la ciutat des de la C-58, un punt pel qual circulen cada dia uns 42.000 vehicles. Es tracta d’una infraestructura molt demandada que contribuirà a la millora de la mobilitat a la zona.

L’obra comporta, per tant, un nou enllumenat que afavorirà l’increment de la visibilitat dels conductors i, en conseqüència, augmentarà la seguretat de la via. El projecte millorarà la circulació de vehicles per una de les entrades principals a la ciutat, i millorarà les connexions de l’Aeroport, del polígon sud-oest, de tot l’àmbit de Sant Pau de Riu-Sec.