PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Consell de les Persones Grans i l’Ajuntament creen un reconeixement per a projectes que milloren la qualitat de vida del col·lectiu

Les candidatures es poden presentar fins al 31 de juliol El Consell de les Persones Grans i l’Ajuntament creen un reconeixement per a projectes que milloren la qualitat de vida del col·lectiu

L’objectiu d’aquest reconeixement és donar valor a la tasca desenvolupada per aquests equips i alhora estimular-les a seguir treballant en projectes que afavoreixin l’envelliment saludable, la relació intergeneracional o l’acompanyament de la solitud no desitjada, entre d’altres. Les candidatures per participar-hi es poden presentar fins al 31 de juliol mitjançant un formulari que es pot entregar en línia (ciclesdevida@ajsabadell.cat) o presencialment al Complex de Sant Oleguer (c. de Sol i Padrís, 56) o a l’Antic Mercat de Sant Joan (pl. de Sant Joan, 1A).

El jurat estarà format per membres del Consell Consultiu de les Persones Grans i càrrecs tècnics de l’Ajuntament de Sabadell, i els tres finalistes es donaran a conèixer a finals de setembre. El projecte guanyador es farà públic durant l’acte central de la Festa Gran 2024, que tindrà lloc el dimarts 1 d’octubre al Teatre Principal.

Alguns dels aspectes que es valoraran és que la dedicació a la tasca tingui un període mínimament prolongat i que tingui un compromís de continuïtat, que el projecte inclogui aspectes formatius i/o informatius, o que la tasca s’hagi produït de forma voluntària i a Sabadell, entre d’altres.

Sessió plenària del Consell Consultiu de la Gent Gran

Precisament avui a la tarda es presentarà aquest nou reconeixement a la sessió plenària del Consell Consultiu de la Gent Gran, que se celebrarà a la Casa Duran. També es farà balanç d’altres projectes posats en marxa des del Consell, com el nou butlletí del Consell, que es repartirà en format paper en equipaments municipals i també es pot consultar en línia.

L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa Marta Farrés, la regidora d’Infància i Gent Gran, Laura Reyes, i altres representants del consistori.