PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Pati de la Casa Duran s’obre al públic com a espai d’ús ciutadà

L’actuació deixa visible un fragment de l’antiga muralla que no es podia veure des del carrer i dona continuïtat a la millora de l’accessibilitat del carrer de Sant Joan El Pati de la Casa Duran s’obre al públic com a espai d’ús ciutadà

El procés d’adequació ha propiciat que es deixin a la vista les restes de l’antiga tanca del pati, amb valor històric. Així mateix, a l’espai s’ha fet una prospecció arqueològica per garantir i documentar si hi havia algun altre element de caràcter patrimonial que s’hagués de visibilitzar.  D’altra banda, amb l’obertura del pati a la ciutadania, es permetrà la visió d’un fragment de l’antiga muralla de la ciutat que fins ara no es podia veure des del carrer. Tota l’actuació compta amb el vist i plau de la Taula del Patrimoni de Sabadell i de la Comissió del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

Amb el projecte, el pati és ara un espai obert a tothom i es dona continuïtat a les obres de millora de l’accessibilitat que es van dur a terme al carrer de Sant Joan. Aquestes treballs han permès la unió accessible entre l’antic pati i el recorregut de vianants a través d’una vorera que abans era estreta. Ara paviment de la vorera i el nou espai han quedat al mateix nivell i s’enllaça també amb la pacificació que es fa fer el mandat passat del carrer de la Indústria.