PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La trobada anual de dones emprenedores i empresàries “Ara Dona” torna al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta

La trobada anual de dones emprenedores i empresàries “Ara Dona” torna al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta

L’acte s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí amb la benvinguda del tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Lluís Matas, i del regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez. El programa de la jornada inclou la ponència “Intel·ligència artificial i biaixos de gènere" a càrrec de Virginia Carreras, fundadora de Smart Equality, especialista en igualtat, equitat i no discriminació i sòcia i secretària de la junta de l'associació ADE Vallès.

A continuació, hi haurà un espai relacional en el qual les persones assistents podran ampliar la seva xarxa de contactes.  La jornada seguirà amb el taller  “Els colors de l'Ara Dona”, conduït per Laia Codina, il·lustradora i formadora, i Mireia Asensio, consultora i formadora en gestió de projectes i equips. El tancament de l’acte  està previst a les 12.30 h del migdia.

Dones emprenedores

L’activitat està oberta a tothom que tingui interès per conèixer aquest  programa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Té l’objectiu d’apoderar les dones emprenedores de Sabadell i donar visibilitat a l’emprenedoria i el talent femení en l’àmbit d’empresa. Així mateix, la iniciativa busca posar en valor les dones empresàries i directives del territori i contribuir a incrementar el nombre de projectes d’emprenedoria liderats per dones que acabin en la posada en marxa de nous negocis.

Ara Dona preveu accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional. En la primera fase del projecte es fa una crida a dones directives i empresàries que vulguin compartir la seva experiència amb emprenedores que estan iniciant els seus projectes. Aquest grup de dones empresàries i directives s’estableixen com a referents per acompanyar les dones emprenedores novelles en els seus inicis.

Actualment, en formen part de l’Ara Dona un grup de 37 dones mentores i 43  emprenedores que han rebut formació i han participat en sessions grupals sobre lideratge, comunicació, emocions i expressió corporal, entre altres temàtiques. El projecte es desenvolupa en col·laboració amb l’Associació de dones emprenedores Teixint Sabadell, l’Associació de dones emprenedores i empresàries de Sant Quirze, la Xarxa de dones emprenedores de Sant Cugat, l’Associació de dones directives empresàries i professionals ADE Vallès.