PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’atur a Sabadell cau per cinquè més consecutiu i assoleix la xifra d’aturats més baixa des de 2008

L’atur a Sabadell cau per cinquè més consecutiu i assoleix la xifra d’aturats més baixa des de 2008

En aquesta ocasió, el comportament de l’atur a la ciutat respecte al maig és millor que el del conjunt del Vallès Occidental (-1,5%), que la província de Barcelona (-1,6), Catalunya (-1,8) i Espanya (-1,8).

Pel que fa a la variació anual de l’atur a la ciutat, és de -1,8%, és a dir, 172 persones aturades menys respecte el mateix període de l’any anterior.

Tal com ha indicat el tinent d’alcaldessa de Promoció i Projecció de Ciutat, Lluís Matas,

“les mesures que estem impulsant a la ciutat per promoure l’activitat econòmica estan donant resultat i això està contribuint a generar ocupació. El fet de ser 'business friendly' i treballar per atraure noves inversions, els programes de formació i treball, el suport i acompanyament a les empreses, entre moltes altres mesures, ens situen com a epicentre d’activitat i això vol dir que es genera més feina i més progrés per a tothom".

Per la seva part, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez, ha comentat que

“el comportament positiu de l’atur  dona embranzida per continuar avançant i fent una aposta molt destacada per assentar les bases del futur, tot reivindicant Sabadell com una ciutat dinàmica, competitiva i oberta a noves inversions i plena d’oportunitats”.