PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Ple Municipal del mes de juny

  • Aprovació de l'acta de la sessió ordinària número 7/2024, de 27 de maig, i de la rectificació d'errors de l'acta de la sessió extraordinària núm. 6/2024, de 14 de maig.
  • Aprovació de les dues festes locals del municipi de Sabadell per a l'any 2025
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/2528/2023, de 26 de maig, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Madrid de l'alcaldessa i la regidora d'Urbanisme els dies 23 i 24 de novembre de 2021.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/5421/2023, de 10 d'octubre, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Madrid de l'alcaldessa i el regidor d'Habitatge els dies 5 i 6 d'octubre de 2022.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/8011/2023, de 21 de desembre, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Madrid de l'alcaldessa, el tinent d'alcaldessa de l'Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat i l'assessora d'Alcaldia els dies 23 i 24 de novembre de 2023.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/357/2023, de 3 de febrer, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Girona de personal tècnic de l'Arxiu Històric de Sabadell els dies 17 i 18 de novembre de 2022.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/6615/2023, de 21 de novembre, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Gijón de la cap del Servei d'Educació els dies 4, 5 i 6 d'octubre de 2023 .
  • Determinació de les indemnitzacions per dietes d'allotjament i manutenció en territori nacional i estranger a percebre pels membres corporatius amb motiu dels viatges realitzats en exercici del càrrec.
  • Incoació de procediment de reintegrament parcial de la subvenció directa de caràcter excepcional concedida a Grandalla, SCCL, per al desenvolupament del programa "Fem vacances" per a l'any 2021.
  • Modificació de la composició del Consell d'Acció Social.
  • Aprovació del reconeixement extrajudicial de crèdit relatiu a la despesa del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) del Centre Obert de Can Rull corresponent al període comprès entre l'1 d'abril i el 14 de juny de 2022 i entre l'1 i el 31 d'octubre de 2022.
  • Concessió de subvencions directes de caràcter excepcional a les comunitats de propietaris dels blocs d'edificis núm. 39, 40, 41, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 i 57, ubicats al Polígon de Merinals, del barri d'Arraona, per a l'execució de les obres de rehabilitació de 170 habitatges.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/2001/2024, de 17 d'abril, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Getafe de la coordinadora adjunta de l'Àrea de Serveis a les Persones, àmbit d'Igualtat i Sostenibilitat, els dies 8, 9 i 10 de novembre de 2023.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/1815/2024, de 10 d'abril, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Bilbao de la cap del Programa de Drets Civils, Acollida i Memòria Història els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2023.
  • Aprovació del reconeixement extrajudicial de crèdit relatiu a la despesa del servei de transport i allotjament a Sabadell del Sr. Juan José Martínez el dia 2 de maig de 2023.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/1975/2024, de 17 d'abril, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Madrid de tècnics municipals els dies 26, 27 i 28 de juny de 2023.
  • Aprovació inicial del novè expedient de modificació de crèdit del Pressupost de la corporació per a l'exercici 2024.
  • Aprovació del conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de Catalunya i l'Ajuntament de Sabadell en matèria tributària.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/1360/2024, de 25 de març, i aprovació del reconeixement extrajudicial de crèdit relatiu a la despesa derivada del viatge a Madrid del cap del Servei de Tecnologia i Transformació Organitzativa i de la cap de Secció de l'Oficina de Projectes Estratègics els dies 13 i 14 de desembre de 2022.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/432/2024, de 9 de febrer, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Girona dels enginyers tècnics agrícoles de la Secció de Parcs i Jardins els dies 16, 17 i 18 de novembre de 2023.
  • Dació de compte de l'acord de la Comissió de Territori de Catalunya de 4 d'abril de 2024, pel qual s'aprova definitivament la Modificació puntual del Pla General Municipal d'Ordenació del connector verd Castell de Can Feu-Centre (MPG-129).
  • Dació de compte de l'acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona de 26 d'abril de 2024, pel qual s'aprova definitivament la Modificació puntual del Pla General Municipal d'Ordenació per possibilitar l'ordenació volumètrica de determinats béns arquitectònics protegits pel Pla especial urbanístic de protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, arqueològics i ambientals (PEPS).
  • Declaració d'especial interès o utilitat municipal de les obres d'ampliació de l'Institut Escola Virolet, situat al carrer de Varsòvia, 65.
  • Declaració d'especial interès o utilitat municipal de les obres de reforma de l'Institut Ribot i Serra, situat carrer Concha Espina, 33.
  • Declaració d'especial interès o utilitat municipal de les obres de substitució de fusteries i proteccions solars de la façana de l'Institut Ca n'Oriac, situat al carrer del Príncep de Viana.
  • Declaració d'especial interès o utilitat municipal de les obres de construcció de 44 habitatges de protecció oficial i 49 places d'aparcament al carrer del Kurdistan, 48.
  • Declaració d'especial interès o utilitat municipal de les obres de reforma i ampliació del sistema d'aigua calenta sanitària de l'Institut Ribot i Serra, situat al carrer Concha Espina, 33.
  • Declaració d'especial interès o utilitat municipal de les obres d'ampliació de l'Institut Ribot i Serra, situada al carrer Concha Espina, 33.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/3656/2023, d'11 de juliol, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Paris d'una tècnica del Servei de Transició Ecològica els dies 17, 18 i 19 d'abril de 2023.
  • Resolució de la discrepància plantejada en relació amb l'objecció formulada per la Intervenció General en l'informe IGAS/3660/2023, d'11 de juliol, sobre el reconeixement de l'obligació de la despesa referent al viatge a Paris d'un tècnic del Servei de Transició Ecològica els dies 17, 18 i 19 d'abril de 2023
  • Aprovació de la disposició de la despesa de 658.500 euros per a l'ampliació de capital de la societat mercantil local Promoció Econòmica de Sabadell, SL (PES), per al finançament del Projecte de condicionament d'un espai de Fira Sabadell per a oficines.

Pel que fa a la part deliberativa i de control de la sessió ordinària, el Ple va aprovar les següents mocions:

  • Moció del Casal Independentista i Popular Can Capablanca, per demanar que no es facin més retallades en la sanitat pública, amb els vots a favor de tots el grups, tret d’ERC i Vox, que es van abstenir.
  • Moció del grup municipal de Sabadell En Comú Podem, per a la construcció de l’escola bressol de la Concòrdia durant aquest mandat. Va comptar amb els vots a favor de tots els grups excepte VOX, que s’hi va abstenir.