PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell celebra el 28 de juny els actes centrals de l’Orgull LGBTI+

Sabadell celebra el 28 de juny els actes centrals de l’Orgull LGBTI+

De fet, la Manifestació desembocarà a la Festa de l’Orgull, un espai de commemoració del Dia de Internacional de l’Orgull LGBTI+, amb diverses accions dinamitzades per Krystal Karma. La Festa començarà a partir de dos quarts de 9 del vespre i comptarà amb actuacions dels Castellers de Sabadell, Futura ChicaPop i el DJ Tofu, a més de la lectura del manifest.

Totes dues activitats estan organitzades per Ca l’Enredus – Actuavallès, amb el suport de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI i de l’Ajuntament de Sabadell. D’aquesta manera es tanca el programa “SBD Ciutat Orgullosa” que es va iniciar el mes de maig i que ha inclòs més d’una vintena de propostes amb l’objectiu de reivindicar la diversitat sexual i de gènere.

En aquesta trobada també es podrà trobar un Punt Lila, que acompanyarà la Festa a la plaça del Doctor Robert. Els Punts Liles són espais d’informació, sensibilització i assessorament dedicats a l’erradicació de la violència vers les dones i les persones LGBTI+.

A més, des del 17 de maig (Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia) i fins al 28 de juny, la bandera LGTBQI+ integradora oneja a  l’Ajuntament en compliment d’un acord de la Junta de Portaveus i també és visible en un autobús de la TUS que circula per la ciutat.