PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell obre a la ciutadania la renovació del Pla per a la Millora de la Qualitat de l’Aire

S’organitzen dues sessions participatives per definir el full de ruta per a un aire més net Sabadell obre a la ciutadania la renovació del Pla per a la Millora de la Qualitat de l’Aire

La primera sessió participativa serà el proper dimarts 2 de juliol, a les 6 de la tarda, al Casal Pere Quart, i estarà dinamitzada per especialistes en la matèria. Es començarà amb la presentació d’una diagnosi de la qualitat de l’aire i el mapa estratègic de soroll de Sabadell i a continuació es procedirà a treballar en grups per tal de generar idees i propostes de millora. La trobada està oberta a tota la ciutadania i s’hi pot participar sense inscripció prèvia. El 3 d’octubre es farà una segona sessió de treball.

L’objectiu és definir el full de ruta municipal per a un aire més net i amb menys soroll, fent la transició cap a una ciutat cada cop més verda i amb més qualitat de vida. 

La renovació del Pla d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a la part de soroll, es compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, experts en acústica ambiental.