PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell ret homenatge al poeta Josep Sabater, en el marc del programa Oliver i Companyia

L’acte tindrà lloc avui, dimarts 25 de juny, a les 19 h, al Museu d’Art Sabadell ret homenatge al poeta Josep Sabater, en el marc del programa Oliver i Companyia

El poeta sabadellenc – resident des de fa unes dècades al Canadà- hi assistirà a l’esdeveniment, el qual comptarà amb l’acompanyament musical i poètic de l’entitat A trenc d’alba.

Tal i com ha expressat Carles de La Rosa, regidor de Cultura:

“vam descobrir Josep Sabater en el marc de La Setmana SBD, en la seva intervenció vam  constatar la seva qualitat poètica i el seu desig de presentar la seva obra i trajectòria en la seva ciutat.  Tot i que viu normalment al Canadà, ens va semblar una ocasió molt especial per celebrar el talent sabadellenc i per mostrar la nostra estima a totes les persones de la nostra ciutat que per decisions vitals decideixen canviar d’indret i fins i tot de continent. Totes elles mereixen sentir que tornar a Sabadell és tornar a casa, especialment també en el cas d’un poeta de la seva vàlua”.

Josep Sabater, per la seva banda ha volgut destacar que

“torno a ser a Sabadell després de força temps, i per a mi és important poder estar amb els meus veïns, poder estar amb persones de la meva ciutat i conèixer-nos, parlar, conversar, veure’ns cara a cara”.

Josep Sabater

Josep Sabater Rodríguez (Sabadell, 1956) és escriptor i professor amb residència al Canadà, des de fa uns anys. Tot i comptar amb un parell de llibres de narrativa curta -Relats Parabòlics (1999) i Relats dia-bòlics (2008), destaca la seva obra poètica, caracteritzada per la subtil ironia dels seus versos i els jocs de paraules que amaguen, darrera de una trivialitat aparent, pensaments profunds sobre els grans temes de la humanitat. L’obra poètica de Sabater està recollida als llibres Provances d’esper (1996), Respirs (1997), All for the best (1998), Rastres d’un poeta sense terra (2000), Vol de dol (2009), Brots de mots (2006), Entre pols (2010) i La Nit dels bous (2013).