PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Fòrum de Tecnologies i Innovació torna amb una temàtica d’actualitat: la competitivitat empresarial a partir de l’ecodisseny i la sostenibilitat

El Fòrum de Tecnologies i Innovació torna amb una temàtica d’actualitat: la competitivitat empresarial a partir de l’ecodisseny i la sostenibilitat

L’activitat s’iniciarà a les 9:30 h amb la benvinguda institucional. A continuació, tindrà lloc la conferència “Línies de finançament i subvencions”, a càrrec de Maite Ardèvol, líder de l’equip de Sostenibilitat d’ACCIÓ i la taula rodona moderada per Encarna Ruiz, directora de Create_LAB d’ESDI-Escola Superior de Disseny. Hi prendran part Carles Gasol, director de desenvolupament de negoci d’inèdit; Nacho de Juan-Creix, director d’Innovació de Plat Institute; i Sònia Llorens, coordinadora d’Estratègia de sostenibilitat d’IRTA (Instituto de Investigación y Tecnología Agroalimentarias).

Les empreses juntament amb les entitats del món tecnològic i del coneixement, tindran l’oportunitat d’intercanviar contactes i propostes en un entorn distès i informal a l’espai del cafè networking, que donarà pas a un bloc més formal: el Marketplace, on es donaran a conèixer reptes i possibles solucions a aquests. Un total de 18 participants tindran la possibilitat de presentar el seu projecte o oferta de tecnologia durant un màxim de 3 minuts, davant el públic que s’hagi connectat.

A les 12:45 h, un cop finalitzades les presentacions, els participants d’empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals tindran l’oportunitat a partir d’una agenda de reunions concertada, de mantenir diverses reunions bilaterals preagendades en un format de brokerage, que els permetran aprofundir en els interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes.

L’activitat està liderada i  organitzada per l’Ajuntament de Sabadell i també col·labora en l’organització l’Ajuntament de Barberà del Vallès i el Parc de Recerca UAB, tot comptant amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei d´Ocupació de Catalunya.

Per a més informació es pot consultar el web https://foruminnova.sabadell.cat/. D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa i Linkedin.

El Fòrum en xifres

En les deu edicions celebrades fins al moment del Fòrum, han participat 465 empreses i 155 professionals de la recerca i la investigació. Alhora s’han presentat 160 projectes d’innovació i s’han concertat 1.142 entrevistes bilaterals.