PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell estrena una programació d’estiu amb activitats adreçades a joves

“Estiu jove” inclou propostes artístiques, esportives i de lleure en diferents espais de la ciutat Sabadell estrena una programació d’estiu amb activitats adreçades a joves

El programa inclou una àmplia varietat de propostes adaptades als hobbies i interessos dels joves, la majoria són gratuïtes i es faran en diferents espais. Una de les primeres és l’escape room “Missió espacial”, un joc amb realitat augmentada per reflexionar sobre el canvi climàtic que es farà dimecres, 19 de juny, a la plaça del Doctor Robert i el 26 de juny a la plaça Benjamín García.

Durant la primera setmana de juliol, a l’Escola Illa s’ofereix el taller “Art estiu”, en el qual els i les joves s’aproparan a diferents tècniques, com el cinema d’animació experimental (stopmotion), el dibuix o la fotografia. D’altra banda, també hi ha propostes més específiques, com el taller de pintura creativa o el taller de fotografia digital, de dues hores de durada cadascun i que tindran lloc en diferents equipaments municipals.

L’“Estiu jove” s’ha treballat conjuntament amb les entitats juvenils de la ciutat, que també han organitzat propostes per a aquests mesos. Una d’elles és el taller de construcció de màquines estil “arcade”, de la mà de l’associació Esquitx Sabadell.

Altres activitats que s’inclouen al programa són un bateig de submarinisme en piscina o partides de rol nocturnes, entre d’altres. Destacar també les propostes de juliol de la xarxa d’Espais Joves, el casal juvenil d’agost i l’“Ei Jove, Sabadell t’acull?”, adreçat a joves nouvinguts a la ciutat.

Urban Fest

L’“Estiu jove” s’estrenarà aquest divendres, 14 de juny, amb el festival de cultura urbana “Urban Fest”, que es fa a l’amfiteatre del parc de Catalunya, en el marc del festival Observa. Les entrades son gratuïtes, però cal reservar-les prèviament.

El festival d’esport i cultura urbana “Be Soul Fest”, per Festa Major, tancarà l’“Estiu jove” d’enguany.

Tota la programació i en quines activitats cal inscripció prèvia es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Sabadell