PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament adjudica projectes de renovació i millora de calçades i voreres a diferents punts de la ciutat per 1,5M €

Entre els projectes, s’inclou la reforma dels carrers de la República, Calassanç Duran i l’avinguda de La Pau i actuacions a quatre districtes L’Ajuntament adjudica projectes de renovació i millora de calçades i voreres a diferents punts de la ciutat per 1,5M €

Així, s’ha adjudicat el contracte d’obres del projecte per renovar diverses vies dels districtes 4, 5, 6 i 7, per un import de 454.419,42 euros. La reforma i millora de les calçades permetrà eliminar deficiències als paviments a la vegada que es treballa en construir una ciutat més accessible, lliure de barreres arquitectòniques i amb una mobilitat més segura.

En aquesta mateixa línia, s’ha aprovat l’adjudicació de treballs per renovar i millorar els ferms de calçades i voreres dels carrers de la República, Calassanç Duran i avinguda de La Pau, donant resposta a demandes veïnals.

A Calassanç Duran els treballs inclouen l’arranjament de les patologies de la calçada i la renovació del ferm; també la remodelació total de la vorera ubicada al costat nord del tram entre el carrer de Covadonga i el carrer del Xaloc. A més, està previst substituir els pins existents per 10 arbres nous plantats en alineació.

A República es renovarà el ferm de la calçada i s’ampliarà la vorera del costat sud (cantonada amb el carrer de Narcís Giralt) per millorar-ne l’accessibilitat. Pel que fa a l’avinguda de La Pau, al barri de Castellarnau, la proposta preveu la remodelació de la vorera i del carril bicicleta de diferents trams.

Del total pressupostat de 1.010.086,55 euros, 357.601,96 euros es destinen a la renovació dels carrers de la República i de Calassanç Duran i 652.484,59 euros a la millora de l’avinguda de La Pau.