PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

S’obre la convocatòria d’onze horts municipals a l’Horta d’en Romau

S’obre la convocatòria d’onze horts municipals a l’Horta d’en Romau

La convocatòria s’adreça a persones a títol individual, majors d’edat i empadronades a Sabadell que no disposin de cap altra parcel·la d’horta. Només s’accepta una sol·licitud per unitat familiar, entenent que en formen part persones que conviuen en un mateix domicili. El sistema d’atorgament funciona per sorteig entre les persones interessades o sol·licitants.

Està previst que en els propers mesos s’obri també la convocatòria destinada a les entitats i associacions interessades a desenvolupar un projecte d’horta social, de caire terapèutic, pedagògic o ambiental.

L’horta municipal d’en Romau és un terreny situat al peu del barri de Torre-romeu, al marge esquerre del riu Ripoll, amb una part d’horta privada i una de municipal. S’hi accedeix des de la Ronda Ebre i la carretera BV-2432. Disposa d’un umbracle on s’hi instal·larà una taula i bancs i compta amb un sistema de reg que porta aigua al peu de cada parcel·la per tal que cada hortolà munti els tubs necessaris per regar els seus cultius.

Es pot trobar tota la informació al Tauler del web de l’Ajuntament de Sabadell

https://seu.sabadell.cat/opensiac/action/infopublica?method=view&id=2321