PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Junta de Govern Local inicia el procés per contractar la reforma de la recepció de la Policia Municipal

Els treballs tenen com a objectiu modernitzar les instal·lacions La Junta de Govern Local inicia el procés per contractar la reforma de la recepció de la Policia Municipal

Els treballs afectaran la planta baixa de l’edifici de Can Marcet, l’espai destinat a l’atenció a les persones. El projecte preveu la reconfiguració de tots els espais, la qual cosa comportarà l’enderroc de les segmentacions i fals sostre que existeixen actualment. També es renovaran les instal·lacions elèctriques i de climatització.

Amb aquesta intervenció, a més de posar al dia l’àrea d’oficines, s’incrementarà la seguretat de la comissaria i la privacitat de les persones que s’adrecen a la Policia Municipal per dur a terme alguna gestió. Això serà possible amb la creació d’espais d’atenció diferenciats. La Prefectura disposarà d’una zona d’atestats i una altra destinada exclusivament als agents. La intervenció revertirà, de la mateixa manera, en  una millora de l’entorn laboral de la plantilla de la Policia Municipal.

Pla de millores

Aquest projecte forma part d’un conjunt de millores que s’hi han introduït en el cos local. A més d’aquestes obres, s’han adjudicat els treballs d’adequació del magatzem situat al semisoterrani de l’edifici de la Policia Municipal. El cost d’aquesta intervenció suma 283.050,79 euros.

Un cop fets els treballs, el nou magatzem tindrà una superfície de 260,26 m2 que es distribuiran en un accés, un distribuïdor, un vestíbul independent i tres locals d’emmagatzematge. La intervenció millorarà notablement l’espai com també les condicions dels professionals que hagin de fer servir aquest magatzem.