PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cloenda del programa LECXIT, que reforça la comprensió lectora i que enguany ha donat suport a 46 infants

Cloenda del programa LECXIT, que reforça la comprensió lectora i que enguany ha donat suport a 46 infants

La jornada va comptar amb l’espectacle Il·lusion@t“, de David el Mag, i es van repartir els diplomes als infants que han pres part al programa. Hi va assistir el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Carles de la Rosa, i Marta López, directora del programa LECXIT de la Fundació Jaume Bofill.

LECXIT és un programa ideat per la Fundació Jaume Bofill que té per objectiu impulsar l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora. El projecte treballa per garantir que l’alumnat finalitzi l’etapa de primària amb un nivell de competència lectora que els asseguri el seu desenvolupament educatiu i social. L’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de les Biblioteques Municipals, impulsa el Lecxit a la ciutat, on persones voluntàries i infants es reuneixen un dia a la setmana per fer de la lectura una experiència divertida i apassionant.

Enguany hi han participat alumnes de quart de primària de les escoles Agnès Armengol, Andreu Castells, Calvet d’Estrella, Floresta, Font Rosella, Joan Maragall i La Romànica. D’octubre a maig, els infants s’han trobat amb els voluntaris a les biblioteques de La Serra, de Ponent, del Nord, del Sud i Can Puiggener.

El programa LECXIT ha celebrat aquest curs el seu desè aniversari. Es va iniciar a Sabadell durant el curs 2013-2014, i únicament va estar interromput per la pandèmia del Covid.