PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Propostes de circ aquest dissabte a l’Estruch

Propostes de circ aquest dissabte a l’Estruch

El taller Circ en Família tindrà lloc d’11h a 12.30h (2€) a la Sala 1 de l’Estruch. Es tracta d’una activitat que permet que infants i adults experimentin plegats què significa ser un artista enmig de la pista. Amb el guiatge de professionals de l'associació de circ Tub d'Assaig, els participants podran conèixer diferents tècniques: acrobàcia, jocs malabars, trapezi i pal xinès, entre altres.  La proposta està recomanada per a infants a partir de 4 anys i es demana puntualitat per aprofitar l'escalfament i l'explicació de les tècniques circenses.

La càpsula de circ Caliu, a càrrec de Carla Carol, és un número de trapezi fix que tracta la necessitat universal de sentir-se acollida. L’artista vol apropar el públic a l'essència de la seva llar, habitant el trapezi com a zona de seguretat i de canvi. La càpsula és per a tots els públics i es podrà seguir de manera gratuïta en dues sessions: a les 19.30 h i a les 21.30 h a l’EstruchBar.

Les Càpsules de Circ son propostes que presenten el Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC) i L’Estruch. Són espectacles de petit format de joves artistes i companyies emergents, una plataforma per tal que nous talents mostrin els seus espectacles al públic de manera accessible.

Finalment, es podrà veure la proposta Experiment(s) 5. Viu!! de la companyia del Centre de les Arts del Circ (CAC) Rogelio Rivel, que tindrà lloc a les 20h a la Nau B de l’Estruch. Està recomanada per a públic a partir de 6 anys i és gratuïta. No cal reserva prèvia.

La proposta artística és el resultat de la diversitat creativa i estilística del seus creadors i intèrprets, que fan servir tècniques i elements com l'acro-dansa, straps, cèrcol aeri, hula hoops, perxa xinesa, equilibris acrobàtics, clown, roda Cyr, trapezi i acrobàcia.

El CAC Rogelio Rivel és un centre de referència a nivell internacional així com una plataforma de formació d’artistes, que treballa en un nou projecte entorn del món circense i amb el qual col·labora l’Estruch.