PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell se suma a la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius

Tindrà lloc del 3 al 9 de juny Sabadell se suma a la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius

L’Arxiu Històric de Sabadell (AHS) se suma a les activitats que faran els arxius catalans durant aquests dies. D’aquesta manera, vol compartir amb la ciutadania el paper rellevant d’aquests serveis, mostrant la feina diària que s’hi fa i com la professió arxivística és inclusiva, diversa i útil per a tothom.

En aquest marc, divendres 7 de juny a les 18.30 h, s’oferirà la visita guiada “L'Arxiu Històric de Sabadell, més enllà d’un arxiu municipal”. Per assistir-hi, caldrà reservar plaça trucant al telèfon 93 7268777 o mitjançant un correu electrònic a ahs@ajsabadell.cat. La visita permetrà conèixer de primera mà com és l’arxiu de la ciutat i quines són les  tasques que s’hi porten a terme. També serà una bona oportunitat per conèixer la Casa Ponsà, seu de l’Arxiu.

Altra de les propostes de la Setmana Internacional dels Arxius és la mostra de documents  que es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca Vapor Badia durant tot el mes de juny. Sota el lema d’aquest any “Som present, som històries: Setmana Internacional dels Arxius 2024”, la mostra presentarà alguns documents de fons personals acollits a l’AHS. Una bona ocasió per conèixer algunes vivències a través de la documentació que els seus protagonistes han llegat.