PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Casal Pere Quart acull Aigua en pols, l’exposició dels treballs dels tallers d’art de l’Escola Illa

El Casal Pere Quart acull Aigua en pols, l’exposició dels treballs dels tallers d’art de l’Escola Illa

La mostra gira i s’embolcalla amb la idea de l’aigua, de la seva simbologia, dels seus recipients i atuells, del cos humà; i de la seva manca, a la vegada que fa invocacions a la pluja.

En aquest sentit, el taller de ceràmica va obrir la proposta amb els càntirs i alguns dels tallers es van anar afegint amb força a la idea de seguir aquest relat de l’aigua, produint-se un diàleg d'accions i converses, que es respira en moltes de les peces dels diferents tallers.

L'exposició és una mostra dels treballs i processos d'aprenentatge fets pels gairebé 260 alumnes que aquest curs han passat pels 14 tallers d’art de l’Escola Illa, amb la tasca i suport del professorat que els ha acompanyat en aquesta incursió al món de l’art. S’hi podran veure els treballs de diversos tallers com els de dibuix, ceràmica, fotografia, gravat, joiera, vitrall, enquadernació i costura.

Els tallers d’art de l’Escola Illa són oberts a la ciutat i a totes aquelles persones interessades per l’art i el disseny. El procés d’inscripció per als tallers del curs 2024-25 s'obre aquest mes de juny.

Per a més informació:

Escola Illa: 93 711 48 05 – 93 711 40 59