PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Joves suecs visiten Sabadell en un intercanvi europeu amb l’Institut Pau Vila

Joves suecs visiten Sabadell en un intercanvi europeu amb l’Institut Pau Vila

Durant la seva estada a la ciutat, els estudiants han pogut recórrer espais emblemàtics i patrimonials, a més de conèixer elements de la cultura popular i tradicions, amb trobades entre alumnat i entitats com els Castellers, les cobles sardanistes i altres associacions. Tot plegat amb l’objectiu que, des del coneixement i el respecte mutu, els participants assoleixin una mirada global envers la diversitat social europea per debatre a l’entorn del futur de les cultures i les llengües.

La darrera setmana d’agost, l’alumnat de l’Institut Pau Vila viatjarà a Suècia per continuar enfortint lligams i apropar-se a aspectes més diferencials de la seva cultura.

Erasmus+ és el programa europeu dedicat als àmbits de l'educació, la formació, el jovent i l’esport per al període 2021-2027. Aquest programa busca impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, mitjançant el suport a projectes que proporcionin aprenentatges i dotin els i les participants amb les capacitats necessàries per fer front als reptes que trobaran en una societat i un mercat laboral canviants.