PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell sobre el Mercadet de la Zona Hermètica

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell sobre el Mercadet de la Zona Hermètica

L’Ajuntament de Sant Quirze no s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Sabadell per plantejar aquesta qüestió i, per tant, es desconeix la situació en què quedarien les parades del terme municipal veí.

La solució que ha plantejat Sant Quirze als marxants és que les parades s’ubiquin a Sabadell. Sabadell demana a Sant Quirze que no vulgui traslladar al nostre municipi una problemàtica que no és nostra. Considerem que la millor solució és mantenir el mercadet en la situació actual.

El mercat de la Zona Hermètica fa més de 25 anys que funciona amb parades distribuïdes entre Sant Quirze i Sabadell i s’ha convertit en un dels més populars de la comarca. Sembla que el motiu que addueix Sant Quirze per no renovar les concessions és que els ingressos que obté per aquest motiu no cobreixen les despeses de neteja i vigilància que es destinen al mercadet.

L’Ajuntament de Sabadell recorda que un dels objectius de l’administració municipal és vetllar pel benestar de la ciutadania i això implica promoure l’ocupació, com fa el mercadet, independentment dels ingressos que proporciona a les arques municipals.

Traslladar les parades a Sabadell implicaria que el nostre ajuntament ha de realitzar un concurs públic, un procés que és llarg i que no permetria una solució immediata. Fer-ho d’una altra manera, tal com demana Sant Quirze, suposaria una prevaricació.

Sabadell vol expressar el suport a les 150 famílies que es troben en situació d’incertesa i que podrien perdre la feina en cas que no se’ls renovés la concessió al mercat ambulant. Des de l’Ajuntament de Sabadell es treballarà perquè el mercadet es mantingui tal i com està actualment.