PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El sabadellenc Joan Calsina presenta la novel·la La guerra que vas perdre dins dels actes del programa literari Oliver & Companyia

El sabadellenc Joan Calsina presenta la novel·la La guerra que vas perdre dins dels actes del programa literari Oliver & Companyia

La guerra que vas perdre (Columna, 2024) és una novel·la històrica que reivindica l’amistat davant la guerra a través de la història de dos joves de disset anys que al 1938 van ser obligats a allistar-se a l’exèrcit republicà i enviats al front. L’experiència bèl·lica canviarà les seves vides per sempre. Descobreixen la lluita i la mort; l’exili i els camps de concentració; i finalment, quan tornen a casa es troben amb un món que, tal i com el coneixien, haurà desaparegut per sempre.

Joan Calsina Forrellad

 Nascut a Sabadell al 1983 es va doctorar amb una tesi dedicada a la poesia de Pere Rovira i, en l’àmbit acadèmic, ha fet recerca sobre la poesia contemporània, la creativitat poètica i la seva didàctica. En la seva faceta com a autor literari ha escrit la novel·la La Ciutat de Déu (Beca a la Creació Literària Emili Teixidor), el poemari Entre tu i jo, nosaltres (Premi Miquel Martí i Pol) i l’assaig literari El temps i la paraula. La guerra que vas perdre és la seva segona novel·la.

Núria Rocamora Vegas

Actriu sabadellenca, graduada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre. Ha treballat com a intèrpret, ballarina i ajudant de direcció en diversos projectes artístics amb companyies i teatres de Barcelona. A Sabadell, l'hem pogut veure actuar a espais com el Teatre del Sol, el Teatre Sant Vicenç o l'espai FOC Ventura.