PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament licitarà una parcel·la industrial municipal per a què s’instal·li una nova empresa a Can Roqueta

Està previst que el Ple Municipal abordi l’autorització perquè es llogui la superfície i s’hi permeti edificar L’Ajuntament licitarà una parcel·la industrial municipal per a què s’instal·li una nova empresa a Can Roqueta

La superfície de la parcel·la suma gairebé 9.500 m2 i es pretén licitar-la mitjançant un procediment obert per un pressupost de 873.818 euros. El propòsit inicial és que l’activitat que s’hi instal·li pugui estar relacionada amb la mobilitat. Es valorarà positivament que el projecte contempli abastiment de recursos energètics sostenibles per a la mobilitat, projectes basats en hidrogen verd i activitats que tinguin sinèrgies amb l’entorn.

En aquest cas la parcel·la sortirà a licitació mitjançant la figura jurídica d’un dret de superfície. És a dir, que es cedeix l’ús del terreny per un període de 22 anys i, una vegada passat aquest temps, les construccions que s’hagin fet i el terreny tornen a mans municipals. D’aquesta manera, l’Ajuntament obté la màxima rendibilitat d’aquest bé i el pot recuperar.

Compromís amb l’activitat econòmica

L’operació forma part del compromís municipal per afavorir l’activitat econòmica i, en conseqüència, la generació d’ocupació a la ciutat. Per fer-ho, entre altres mesures, hi ha posar a disposició de les indústries i les empreses 65.000 m2 de sòl industrial municipal.

La iniciativa se suma a diferents accions que s’han portat a terme els darrers anys als polígons d’activitat industrial per millorar les infraestructures, fomentar la col·laboració amb les empreses, dinamitzar aquestes àrees, atraure i afavorir l’activitat econòmica i crear llocs de treball.