PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell acull el Festival de Teatre i Monòlegs Cebascènic en el marc de la Capitalitat Cultural Catalana 2024

La mostra de teatre local tindrà lloc de l’1 al 16 de juny al Casal Pere Quart Sabadell acull el Festival de Teatre i Monòlegs Cebascènic en el marc de la Capitalitat Cultural Catalana 2024

El projecte, proposat en el marc de la Taula de Teatre, treballa durant aquest 2024 en la idea de recuperar la Mostra de Teatre local de la ciutat amb el Casal Pere Quart com a espai escènic de referència.

Programació cicle Cebascènic

Els dies 1 i 2 de juny a les 19 h s’iniciarà aquest cicle amb la representació teatral de l'obra Negra sobre punt blanc, de la companyia Tres homes grossos, text que va guanyar el premi Jaume Salés i Sanjaume de la Fundació Miquel Martí i Pol l’any 2022. L’obra situa l’eix central del seu argument en la visita que el 1940 va fer el cap de la Gestapo alemanya, Heinrich Himmler, a Barcelona i alguns esdeveniments que van succeir al voltant d’aquesta visita, on s’hi barregen tant aspectes històrics com especulatius.

Els dies 7 i 14 de juny a les 20.30 h, al pati del Casal Pere Quart, serà el torn de Parapapà. Monòlegs a la Fresca, un show de monòlegs còmics d'stand up inclòs al Parapariures, Festival de Comèdia de Sabadell i ara al Cebascènic.

Intocables, de la Companyia La Cadena, es podrà veure els dies 8 i 9 de juny a les 19 h al Casal Pere Quart. Es tracta d’un mosaic de monòlegs i escenes independents on la corporalitat i el text ens endinsen en el món bigarrat dels seus personatges. Són l’altra cara de la moneda, dones i pàries de la societat dels Herois, els ideals i la perfecció.

I finalment, els dies 15 i 16 de juny a les 19 h es podrà veure l’espectacle I si juguem... a càrrec de Far Escena, Associació de persones amb càncer. Es tracta de 10 contes dramatitzats per a adults, escrits 7 d’ells per l’autor sabadellenc David Tudela. En ells es juga amb girs de guió sorprenents que no deixen indiferent: una nit de reis accidentada, un comiat de solters imprevist, una caça de bolets curiosa.