PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Intercanvi en matèria de seguretat entre Sabadell i Japó amb motiu de la celebració de la Fira Sakura

Fira Sabadell acollirà diumenge un taller d’autodefensa a càrrec de la Policia Municipal Intercanvi en matèria de seguretat entre Sabadell i Japó amb motiu de la celebració de la Fira Sakura

L’espai Nippon Budôkan-Dojo de Fira Sabadell, destinat a l’exhibició d’arts marcials, acollirà el pròxim diumenge un taller d’autodefensa personal (16.30 h) que comptarà amb la col·laboració d’agents de la Policia Municipal. Un instructor explicarà les claus per repel·lir una agressió física així com la filosofia de les arts marcials. Durant la sessió els agents locals també donaran consells de seguretat als assistents.

A més d’aquesta activitat, agents de la Policia Municipal han rebut aquests dies la cònsol de seguretat del país nipó, Kyoko Koyama, a la prefectura de Can Marcet. La trobada va tenir com a objectiu intercanviar les experiències dutes a terme en ambdues ciutats en aspectes com la seguretat viària.

El cos local va exposar a la cònsol les novetats introduïdes recentment a la policia com ara la Unitat de Proximitat Estratègica i les accions que estan desenvolupant per reduir l’accidentalitat a la ciutat. També va presentar el funcionament de la Unitat Canina.

La cònsol japonesa, per la seva banda, va explicar els tipus de polítiques que desenvolupen per fomentar el respecte als vianants i per garantir la seguretat i fomentar l’autonomia dels infants en el camí cap a l’escola.