PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament incrementa la resposta davant les plagues urbanes

Les actuacions per avisos ciutadans han augmentat un 23% en tres anys L’Ajuntament incrementa la resposta davant les plagues urbanes

Quan l’Ajuntament rep un avís d’aquest tipus s’hi actua en menys de 72 hores.

Estudis

D’altra banda, aquest mes de maig s’ha iniciat un estudi a la Creu Alta, Can Llong, Concòrdia i Centre, en el qual s’analitzen totes les tapes de clavegueram per conèixer de primera mà quina és la situació en aquestes zones i així poder fer un diagnòstic més acurat i ajustar les mesures a prendre. L’any passat es va realitzar l’estudi als barris de Can Feu i Gràcia i l’objectiu és poder estendre aquesta diagnosi a tots els barris, havent començat per les zones on s’ha detectat més activitat.

En aquet marc, i ara que s’apropa la calor, s’estan fent actuacions coordinades de neteja del clavegueram i de superfícies amb el tractament antiplagues, per tal d’afavorir l’efectivitat.

Actuacions sistemàtiques

Així mateix, i com es fa de manera habitual durant tot l’any, es continuen amb les actuacions sistemàtiques arreu de la ciutat. En aquest cas es realitza un control preventiu al clavegueram i altres espais com escoles amb servei de menjador i mercats municipals. Aquestes accions es fan amb una periodicitat trimestral, o bé mensual en casos d’alta incidència, i sempre d’acord amb criteris mediambientals, d’efectivitat i de proporcionalitat.