PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Museu d’Art de Sabadell inaugura dissabte l’exposició SNIQUS. AMICS DE SEMPRE

La mostra es presenta en el marc del Dia Internacional dels Museus El Museu d’Art de Sabadell inaugura dissabte l’exposició SNIQUS. AMICS DE SEMPRE

Amb la mostra, i a través d’un viatge nostàlgic als seus dies d’infantesa a la granja dels seus avis, on els animals eren els seus millors amics, Sniqus ret homenatge als seus altres amics, els artistes dels llibres que va conèixer de petit. L’exposició és un emotiu recordatori de la innocència i la inspiració que han marcat l’artista en el seu camí fins avui.

Sniqus treballa amb diferents tècniques com l’oli, l’acrílic, l’aerògraf, la pintura amb tintes i els aerosols i en la seva obra els punts, ratlles, cercles i laberints amagats s'uneixen per mostrar sentiments, escenes de la vida i més enllà, passions, fracassos i alegries, personatges motivacionals, plasmant formes que demostren les virtuts i defectes d'aquesta experiència màgica-tràgica anomenada vida.

Molts dels seus quadres tenen un doble sentit que porten l’espectador a replantejar-se tota la perspectiva. No tot el que es veu significa el mateix per a tothom. L’artista mostra una realitat o irrealitat que és molt personal, que depèn de cadascun i de si la fa seva. Sniqus ha exposat a Shanghai, Austràlia, Suïssa, Nova York, Philadelphia, Barcelona i altres ciutats d’Àsia, Europa i Estats Units.

Diumenge, 19 de maig, entre les 11.30h i les 13.30h, com a activitat relacionada amb la mostra i en el marc també del Dia Internacional dels Museus, es realitzarà al Museu d’Art un taller infantil de pintura per a famílies.