PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell fes Clic és un programa de l'Ajuntament de Sabadell que neix l'any 2001 amb el gran repte de fer possible l'universalització de l'accés a les TIC a la nostra ciutat.

 

Sabadell fes Clic amb la seva oferta de tallers, pretén aportar una formació molt bàsica i fonamental sobre aspectes d'internet o informàtica, segons sigui el cas.

L'objectiu primordial és aportar elements bàsics perquè les persones que no tenen cap tipus de coneixement perdin la por a l'ordinador i tinguin unes primeres eines per poder començar a familiaritzar-se amb les noves tecnologies, atès que ens adrecem, especialment, a un públic gens habituat amb les noves tecnologies i poc habituat a accions formatives.

Tot i que en l'àmbit general aquests espais estan adreçats a tota la població de Sabadell, les actuacions formatives estan especialment adreçades a la franja de la població que no ha rebut cap tipus de formació en aquest camp i que necessita una formació molt bàsica tant pel seu propi reciclatge professional com personal.

      
.

* Temporalmente estos enlaces llevan a webs con el contenido en catalán.