PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita a Mercavallès

A qui s'adreça: Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L'activitat inclou una visita a Mercavallès i una xerrada sobre alimentació sana i saludable, i sobre els productes alimentaris.
 
Llegeix més...
 

12è Concurs "Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes"

A qui s'adreça: Alumnes d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció:  Es tracta d’un concurs artístic que cerca promoure la sensibilització envers la igualtat i la no discriminació per raó de gènere a través de diferents activitats. També busca promoure el pensament crític i la reflexió cap a les desigualtats de gènere i els estereotips i rols existents en la societat patriarcal.
 
Llegeix més...
 

Descobreix el Vallès Occidental

A qui s'adreça Alumnat cicle mitjà i superior d'educació primària.   Descripció: Recurs per fer a l'aula on el professorat dona a conèixer el Vallès Occidental i la funció del Consell Comarcal, organitzant un taller participatiu a l'aula, per després treballar quins són els principals recursos i atractius turístics del Vallès Occidental: històrics i artístics, naturals i culturals.
 
Llegeix més...
 

Coneix el Consell Comarcal del Vallès Occidental

A qui s'adreça: Alumnat de cicle inicial i cicle mitjà d’educació primària   Descripció: Recurs educatiu per projectar a l'aula un vídeo animat que permetrà conèixer, d’una manera amable i didàctica, l’organització del Consell Comarcal del Vallès Occidental com a administració supramunicipal, així com les seves competències, el suport que ofereix als diferents ajuntaments i els serveis que presta a la ciutadania.
 
Llegeix més...
 

Descobreix la Indústria Tecnològica. Vocacions professionals

A qui s'adreça: Alumnat de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció:Durant l'activitat a l'aula del centre educatiu, es facilitarà informació sobre els actuals canvis que s’estan produint en la 4ª Revolució Industrial, on màquines, persones i internet estan plenament connectades. Com aquests estan modificant les necessitats de personal qualificat a les empreses i indústries, i quins itineraris formatius estan donant resposta.
 
Llegeix més...
 

Descobreix el Sector Sanitari i Sociosanitari. Vocacions professionals

  A qui s'adreça: Alumnat de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: La pandèmia generada arran de la Covid19 ha suposat un fort revulsiu per avançar en el reconeixement i la transformació del sector sanitari i sociosanitari; estem en un moment excepcional per repensar aquests sectors i impulsar polítiques publiques que contribueixin a millorar-los. En el sector sociosanitari hi ha perfils professionals relacionats amb el sistema d’FP que, encara que ja existeixen de manera consolidada actualment, es creu que adquiriran més
 
Llegeix més...
 

Descobreix l’Economia Circular. Vocacions professionals

  A qui s'adreça: Alumnat de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció:En la prevenció de l’ús  de matèria i energia, augmentar la durabilitat dels productes i, una vegada consumida la vida útil del producte, maximitzar la valorització de totes les matèries, són els tres reptes actuals que es planteja la indústria al voltant de l’Economia Circular. - Les professions vinculades al sector de l’Economia Circular i la Sostenibilitat tenen una taxa d’inserció laboral superior a la mitjana catalana. Les empreses innoven constantment
 
Llegeix més...
 

Autoconeixement per al món laboral

  A qui s'adreça: Alumnat de 2n cicle d'ESO.    Descripció:Consta d’una breu part teòrica on es plantegen conceptes importants a considerar, a l’hora d’iniciar un procés d’autoconeixement, i una part pràctica i dinàmica on es realitzen activitats que permeten poder conèixer què és la personalitat, com reflexionar sobre uns/es mateixos/es i comptar amb vocabulari al respecte.
 
Llegeix més...
 

Emprenedoria ecosocial. Per avançar vers una economia més social, més col·laborativa i més sostenible

  A qui s'adreça: Alumnat de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Els desafiaments per avançar envers un desenvolupament sostenible genera nous reptes i necessitats que requereixen de plantejaments innovadors i solucions a problemes socials, culturals o mediambientals, en àmbits com la reducció de la pobresa, l’atenció sanitària i el desenvolupament comunitari.
 
Llegeix més...
 

Economia circular i innovació sostenible. Cap a un model de producció i consum sostenible

  A qui s'adreça: Alumnat de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: Ens trobem en un planeta finit de recursos limitats, que suporta un creixement infinit pel que fa a la població i el seu consum. En aquest context, l’actual model econòmic, basat en “produir, utilitzar i tirar” es mostra insostenible a mig i llarg termini pel que fa a l’impacte mediambiental que suposa.
 
Llegeix més...
 

Joc: Del bosc a la caldera!

  A qui s'adreça: Alumnat de cicle mitjà d'educació primària.   Descripció: Recurs educatiu consistent un joc sobre la biomassa. En aquest joc, l’alumnat es converteix en Agent de la Biomassa i ha d’aconseguir que a la comarca s’utilitzi l’energia de la biomassa de la manera més sostenible possible.
 
Llegeix més...
 

Apunta’t al consum sostenible: tecnologies, roba, complements i altres

  A qui s'adreça: Alumnat de 2n cicle d'ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.   Descripció: L’actual model econòmic, basat en “produir, utilitzar i tirar”, ha afavorit el desenvolupament d’un estil de vida i uns hàbits de compra i consum que afavoreixen la insostenibilitat del model. En l’actualitat s’impulsa una transició cap a un model de consum més sostenible, cap a una economia circular que es basa en aprofitar els recursos al màxim (reaprofitant el major temps possible els materials, l’aigua o l’energia) i reduir
 
Llegeix més...