PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell participa a la Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO)

eucocoL’Ajuntament de Sabadell participa avui a diferents taules rodones que es celebren en el marc de la 41ena Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO) que té lloc entre avui i demà a Vilanova i la Geltrú, i que aplegarà més de 400 persones vingudes de tot Europa.

A les taules rodones diversos tècnics municipals i representants del moviment social de la ciutat abordaran projectes de cooperació en el territori del Sàhara i línies estratègiques de treball. Així mateix traçaran un programa d’accions entre els diferents municipis per l’any 2017.

A més, i en motiu dels més de 25 anys de l’agermanament de Sabadell amb l’Argub (Sàhara Occidental), l’alcalde Juli Fernàndez, la regidora de Drets Civils; Míriam Ferràndiz i les entitats locals Solidaris amb el Poble Sahrauí i Taller Art, Cultura i Creació (TACC), mantindran una reunió amb el president del Parlament de la República Àrab Sahrauí Democràtica, Jatri Adduh.

A la conferència també hi prendran part destacades personalitats polítiques, activistes socials i representants d’organismes internacionals.

L’EUCOCO és una conferència que es realitza anualment des del 1975 i està promoguda pel moviment solidari a nivell mundial, amb l’objectiu d’aglutinar el màxim suport polític i social sobre la situació d’exili i d’ocupació il·legal que viu el poble sahrauí. L’EUCOCO és un fòrum de debat que contribueix a la recerca d’una solució definitiva i democràtica del conflicte per reparar la injustícia comesa ja fa més de 40 anys, complint el deute històric, moral i política que la comunitat internacional manté amb el poble Sahrauí.