PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Parc Catalunya acull la IV Rodada Popular amb caràcter solidari

 

El proper diumenge 13 de novembre, al Parc de Catalunya tindrà lloc l’acte de cloenda de la Setmana Solidària, organitzada per la Fundació Educació Solidària. Es tracta de la IV Rodada Popular, una cursa de bicicletes i patins que celebra l’entitat de la mà de a l'Escola Pia de Sabadell. La inscripció té un preu de 5 euros i els diners recollits aniran destinats a beques d'estudi de l'escola de primària Sainte Thérèse a Sokone (Senegal).

La cita començarà a 2/4 de 10 del matí a la plaça de l'Argub, on es farà la recollida de dorsals. La cursa pròpiament dita s’iniciarà a les 10 del matí pel carril bici del Parc de Catalunya; a ¼ de 12 s’ha previst el lliurament d’obsequis i a ¾ de 12, arribarà l’animació amb cançons, danses i altres espectacles.

Poden participar totes aquelles persones, sense límit d'edat -tot i que els més menuts han d’anar acompanyats per un adult- que portin patins, monopatins, bicicletes,... i portin proteccions com ara casc o genolleres.

La Fundació Educació Solidària (FES) dóna suport a accions educatives en àrees necessitades perquè tothom pugui fer efectiu el seu dret a l'educació. Les seves actuacions es duen a terme al Senegal, Cuba, Mèxic, Guatemala i Bolívia.

 

Programa d’actes

- 9:30: Recollida de dorsals a la Pl. de l'Argub del Parc de Catalunya
- 10:00: Comença la cursa pel carril bici del Parc de Catalunya
- 11:00: Esmorzar, tallers i obsequis pels participants a la Pl. de l'Argub
- 12:00 música i danses africanes

Inscripcions:
Són 5€/participant i es realitzaran per internet. Al web de l’escola hi trobareu l’enllaç: http://sabadell.escolapia.cat

La data màxima per fer la inscripció és el 10 de novembre. Les places són limitades i la inscripció es farà per rigorós ordre.

 

rodadaDescarregueu-vos el díptic informatiu