PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Concert solidari a favor dels nens i nenes d’Àfrica

Amb l’objectiu de fer un homenatge als nens i nenes africans i a la seva fortalesa, capacitat resilient i somriure perenne, el Teatre Principal acollirà el proper dijous, 24 de novembre a les 8 del vespre, l’espectacle Cantem Àfrica.

Cantem Àfrica, neix d’un projecte musical i solidari promogut per l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària i la Fundació Main amb la col·laboració dels músics Magalí Sala, Joel Signes i especialment el músic i director de formacions corals Jordi Lluch. El projecte cerca la col·laboració mútua entre diferents agents socials, empreses, compositors, il·lustradors, escriptors, grups corals, escoles,... per tal de posar a disposició cadascuna de les seves habilitats i especialitats en benefici d’una iniciativa solidària de suport a projectes de cooperació internacional a Moçambic i al Senegal que treballen amb infants i adolescents del carrer, orfes i recuperats de xarxes de prostitució infantil, a partir de l’harmonització de cançons tradicionals dels països africans, l’edició dels llibrets de partitures per a cor mixt i infantil i l’organització de concerts amb un repertori de deu cançons.

Les cançons que formen part de l’espectacle, han estat harmonitzades pels 6 compositors de renom, Frances Assís Pagès, Albert Guinovart, Baltassar Bibiloni, Xavier Sans, Xavier Pastrana i Jordi Domènech, són interpretades en llengües originals, wòlof, mandinga, changana i ronga, algunes d’elles amb acompanyament de piano o percussió.

Totes les cançons venen acompanyades d’il.lustracions fetes pels artistes col.laboradors, Werens, Sara Serra, Nora Salvat, Ferran Coll, Míriam Muñoz, Alicia Campos, Sergia Peña, Isaac Margarit, Mònica Esteo i Estela Delgado.

L’escriptor, Josep Lluís Badal, també aporta un conte que dóna significació i uneix totes les cançons.

Tots els beneficis dels concerts i de la venda dels llibrets de partitures, van a parar directament als projectes Le Joie des Orphelins (Senegal) i Tsemba (Moçambic).

El preu de les entrades és de 10€, i es poden comprar al Teatre Principal. Us agraïrem que confirmeu la vostra assistència: 937257704 / 620259226 o enviant un correu electrònic a cantemafrica@gmail.com / comunicacio@fundaciomain.org

cantemafrica