PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Conferència-tertúlia sobre la situació de La Dona a l'Índia rural

 La conferència anirà a càrrec de la Montse Ortiz, coordinadora de la unitat de sensibilització i experta en gènere, qui explicarà la situació de les dones a l'Índia rural.

Durant la presentació es projectarà el documental DE MUJER A MUJER. SOCIEDAD COOPERACTIVA, que mostra com un grup de cinc dones, format per les periodistes Àngels Barceló i Cristina Pardo, l'actriu Sílvia Abascal i les empresàries Ana Maria Llopis i Irene Cano han viatjat a l'Índia per conèixer el canvi que representa el projecte De Mujer a Mujer, que està aconseguint que cadascuna de les dones de les comunitats i castes més desfavorides d'Anantapur, majoritàriament en perill d'exclusió, aconsegueixin tenir una oportunitat real per tirar endavant.

Cal destacar que la Fundació Vicente Ferrer treballa a l’Índia des de fa més de 45 anys, i que realitza un programa de desenvolupament integral amb les comunitats més desafavorides de l’Índia en 6 eixos: ensenyament, sanitat, dones, hàbitat, persones amb discapacitat i ecologia, amb el compromís de desenvolupar solucions que perdurin en el temps.

Pel que fa a la Lliga dels Drets dels Pobles també té com una línia referent de treball l’abordatge i sensibilització del dret de la igualtat de gènere arreu del món.

 

Més informació: www.sabadell.cat/cooperació