PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Comunicat de rebuig a l’actuació de la Guàrdia Civil a Sabadell

En relació amb la presència de la Guàrdia Civil, aquest matí, en una empresa del polígon industrial de la Zona Hermètica de la ciutat, el Govern de Sabadell lamenta i condemna aquesta actuació, de la qual no ha estat prèviament informat, i considera que es tracta d’una nova vulneració dels drets fonamentals i una mostra més de coartació de la llibertat d’expressió.

Davant la gravetat dels fets i atès el desconeixement del motiu de l’actuació, representants del Govern municipal s’han presentat a l’empresa per mostrar interès pels fets ocorreguts. Segons han informat de la mateixa empresa, el agents s’haurien emportat material destinat a informar i fer difusió sobre el referèndum del proper 1 d’octubre.

Aquest Govern rebutja fermament actuacions com aquesta en què la Guàrdia Civil pugui irrompre tant en empreses, com en mitjans de comunicació o d’altres, que signifiquin una coartació de la llibertat d’expressió.

Tal com ja ha manifestat en diferents ocasions, és voluntat del Govern que la ciutadania vagi a votar l’1 d’octubre, i manté i mantindrà intacta la seva voluntat i compromís amb els drets fonamentals, el dret a la llibertat d’expressió i el dret que la ciutadania pugui expressar-se i decidir.