PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta proposa una trobada empresarial amb el títol “Fes negoci...també a Sabadell”

El Centre d'Empreses Industrials Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119) acull una nova activitat per fomentar la cooperació empresarial. En aquesta ocasió, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom es proposa una trobada empresarial amb el títol “Fes negoci...també a Sabadell” en format de tertúlia-cafè.  

L'objectiu de l'acte és donar l’oportunitat a les persones interessades de conèixer i fer negoci amb empreses dels polígons de Sabadell, així com empreses que formen part de la Xarxa Onion. A la vegada també hi seran presents negocis residents als dos espais d’allotjament empresarial municipals de la ciutat com són el Centre de Promoció Empresarial ubicat al costat de Fira Sabadell i el mateix Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.

L’activitat tindrà lloc el proper 14 d’abril. L’acte començarà a les 9 del matí amb durada prevista de 2 hores. La trobada s’iniciarà amb l’acreditació del personal assistent i a continuació tindrà lloc una ronda presentació d’empreses. Cadascun dels negocis, podrà aportar informació corporativa per a repartir entre els participants. Per últim, es celebrarà la tertúlia i degustació cafè. Per a més informació i inscripció es pot consultar el web www.sabadellempresa.cat.

CEI Can Roqueta

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta compleix un doble objectiu. A banda de ser creat per a la implantació de petites empreses de nova creació, empreses en procés de consolidació i empreses consolidades, amb la seva entrada en funcionament també pretén ser un lloc estratègic per a la dinamització del polígon industrial de Can Roqueta. En aquest sentit, es preveu incrementar cada vegada més la quantitat d’activitats formatives o trobades empresarials.

En paral·lel el Centre també s’obre a les empreses i entitats no allotjades que desitgin llogar algun dels espais de formació i/o reunió per desenvolupar les seves activitats. El centre està obert actualment a l’entrada de sol·licituds per llogar els seus espais com un auditori per a 110 persones, a més d’un espai d’exposicions i demostracions d’empreses.

Per a més informació sobre aquest espai, o el procediment requerit per accedir al servei d’arrendaments o bé dels serveis complementaris, les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a situada al Vapor Llonch, ctra. de Barcelona, 208 bis, trucar al 93 745 31 61, enviar un correu electrònic a: sbdempresa@ajsabadell.cat o visitar la web www.sabadellempresa.cat.