PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Escola Illa inaugura el curs amb una lliçó de l’il·lustrador Juanjo Sáez

Aquest matí, l’Escola Illa ha inaugurat el curs 2015-2016. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; la regidora de Cultura i d’Educació,inauilla15 Montserrat Chacon i del director de l’Escola Illa, Agustí Hurtado.

Durant l'acte, l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha recordat els 35 anys de l'Escola Illa i ha comentat que "per a mi l'Escola Illa és de tota la vida. Cal reconèixer aquest patrimoni de la ciutat, que és patrimoni de tots nosaltres. Un referent artístic i del disseny. I cal reconèixer a tots els que ho feu possible cada dia, malgrat les dificultats". Sobre la situació del finançament i dels recursos que actualment es destinen arreu a l'educació, l'alcalde ha dit que "la situació no és la que volem i el repte és que siguem capaços de canviar les coses" i ha remarcat que "invertir en educació és la millor inversió que es pot fer des de l'administració". Així mateix, ha comentat que "sovint no tenim la capacitat que ens agradaria tenir, però compartim l'objectiu que l'educació pública sigui de qualitat".

Tot seguit, l’il·lustrador Juanjo Sáez ha parlat de la seva trajectòria en el camp de la il·lustració. Durant els anys 90 va començar a col·laborar en fanzines com a dibuixant i il·lustrador. D'aquí, va passar a col·laborar a publicacions com Rockdelux, el suplement “La Luna” d’El Mundo, la revista Qué Leer i al diari El Periódico de Catalunya iel diari ARA. Va crear el seu propi estudi: Familiares de Juanjo Sáez, a Barcelona i ha arribat a fer treballs per a la Nike (amb motiu del Trofeu Comte de Godó) i per a Estrella Damm. Pel que fa a la seva pròpia obra artística, ha publicat diversos còmics i va realitzar la seva primera sèrie de televisióArròs covat, que es va emetre pel canal 33 de la Televisió de Catalunya i que va obtenir un Premi Ondas l'any 2010. Fa poc acaba de publicar el llibre Hit emocional, que conté les tires i dibuixos que ha fet per la revista Rockdelux.

Els cicles formatius de l’Escola Illa s’han omplert amb les 145 places cobertes. Pels cursos d’Illa Oberta continua obert el període d’inscripció.