PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Escola Illa ofereix el curs “Un doble viatge per la història de l’art”

 

Durant pràcticament dos mesos, del 14 d’octubre al 16 de setembre, de les 6 a les 8 de la tarda, l’Escola Illa ofereix el curs “Un doble viatge per la història de l’art”, a càrrec de la Dra. Anna Pujadas (www.annapujadas.cat), professora de Teoria del Disseny i de l’Art al Centre Universitari EINA de la UAB.

El curs no serà una panoràmica introductòria habitual de la història de l'art, sinó que inclourà punts de vista atípics, com ara integrar Orient i Occident i escapar-se dels límits que distingeixen art, disseny i artesania.

Així, el curs tractarà els temes següents: el mandala, diagrama còsmic; el paisatgisme de la filosofia zen; pintura, poesia i màgia en la cal·ligrafia xinesa; el tokonoma japonès: entre l'art i la vida quotidiana; l'arquitectura islàmica, un paradís de pedra; la pintura prehistòrica i el pictograma; la pintura egípcia i la cal·ligrafia; la ceràmica grega i la il·lustració; la pintura romana i l’interiorisme, i la pintura romànica i el grafisme.

El curs forma part de les activitats que l’Escola Illa organitza dintre del projecte Illa Oberta, que ofereix una oferta de cursos i tallers d’art i disseny oberts a totes les persones interessades en l’art i el disseny, sense cap condició d’edat o experiència. Així es permet a l’alumnat fer un aprenentatge personal progressiu, lliure i obert a les inquietuds de cadascú, en les diverses pràctiques artístiques que s’ofereixen.

Les inscripcions s’han de fer al mateix centre i el termini restarà obert fins uns dies abans de començar el curs.

Per conèixer tota l’oferta de cursos i tallers que ofereix l’Escola Illa podeu consultar https://ca.sabadell.cat/escolailla/.