PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El 3r Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà a Sabadell empreses i investigadors vinculats a la gestió de recursos energètics

 

La inscripció està oberta per participar en aquesta activitat organitzada pel Vapor Llonch, el Parc de Recerca UAB i el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya

Sabadell acull una nova edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació, el proper 12 de novembre, entre les 9 del matí i 2/4 de 2 de la tarda. Per tercer any consecutiu es celebra aquest esdeveniment amb l’objectiu de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i investigadors. En aquesta ocasió, el Fòrum es centrarà en les solucions per a la gestió dels recursos energètics. Es planteja com un aparador de les necessitats que es detecten a les ciutats per part de professionals, i dels projectes i capacitats tecnològiques de les empreses i investigadors que mostraran els seus productes i serveis.

Els sectors que es trobaran en el Fòrum seran els vinculats amb energia renovable, il·luminació natural i artificial, sensorització, climatització, rehabilitació o gestió de l’aigua i el sòl urbà, entre d’altres. La jornada es divideix en tres parts. D’entrada es presentarà la conferència "Energia 100% renovable. Un problema cultural més que tecnològic". Joan Vila Simon, director executiu de l’empresa de fabricació de paper tissú LC Paper 1881, professor de la UPC i articulista, explicarà quin podria ser el camí per aconseguir que tota l’energia que consumim sigui d’origen renovable amb l’objectiu d’il·lustrar i trobar noves oportunitats de negoci.

A continuació, durant una hora i mitja, un màxim de 30 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte, o oferta de tecnologia associada a un o diversos àmbits del Fòrum durant un màxim de 3 minuts davant els assistents. Per poder exposar en aquest denominat Marketplace les persones interessades s’han d’inscriure prèviament abans del 15 d’octubre. La selecció de presentacions es farà d'acord a criteris tècnics i per rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds presentades.

Tot seguit, després del Marketplace i d’un cafè networking que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el Brokerage. En aquest espai les empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals tindran l’oportunitat, durant una hora i mitja, de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. Per participar en aquesta part de la jornada cal inscriure’s abans del 30 d’octubre.

La 3a edició del Fòrum tindrà lloc al nou Centre de Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119). L’acte està organitzat pel Vapor Llonch - Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB (PRUAB) i del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya.

Per a més informació i inscripció es pot consultar el web www.sabadellempresa.cat. Hashtag #fòrumrecursosenergètics i des dels comptes de Twitter @sbdempresa, @PRUAB i @clusterEE.