PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El paviment de la Pista d’Atletisme Josep Molins es renovarà amb una inversió superior als 446.000 euros

 L’actuació dóna resposta a la necessitat d’actualització i vol millorar les condicions per a la pràctica esportiva

La Junta de Govern Local va adjudicar ahir el contracte per renovar el paviment de la Pista d'Atletisme Josep Molins, ubicada al Complex Esportiu de Sant Oleguer. L’actuació, que inclou el projecte bàsic i d’execució, la portarà a terme l’empresa Bigas Grup S.L.U per un import de 446.118,20 €. Les obres es centraran en la renovació del paviment sintètic de la Pista. És previst que els treballs comencin durant el mes d’octubre. El termini d’execució és d’1,5 mesos.

Amb el projecte, es dóna resposta a la necessitat d’actualització del paviment esportiu, amb l’objectiu de millorar les condicions per a la pràctica esportiva. Les obres actuaran en un àmbit de prop de 8.600 m2, tenint en compte que, per la disposició i ubicació de la pista, caldrà tenir especial cura en l’equipament esportiu existent en l’àrea d’influència. Així mateix, fora del que és pròpiament l’àmbit de la pista, caldrà assegurar el manteniment de la zona central pavimentada amb gespa, sense que aquesta es malmeti. També caldrà permetre l’accés a aquesta zona per al seu manteniment i el correcte funcionament del reg existent.

La Pista d’Atletisme Josep Molins s’ubica al Complex Esportiu Sant Oleguer, concretament a un recinte configurat per dues zones diferenciades: per una banda el recinte de La Bassa i de l’altra un àmbit esportiu conformat per la pròpia pista d’atletisme amb graderia, un camp de futbol 11, un camp de futbol 7, dues pistes poliesportives, un frontó, edificis d’oficines, magatzems i vestidors. Així mateix, al recinte s’ubica l’alberg de Joventut del Molí de Sant Oleguer.