PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Comencen obres de remodelació del clavegueram al carrer de l’Illa

El proper dilluns, 21 de setembre, s’iniciaran obres de remodelació del clavegueram del carrer de l’Illa, entre el carrer de Sant Llorenç i el carrer d’Arimon.

Es preveu que les obres i afectacions durin fins a finals del mes de novembre.Durant aquest període no es permetrà el trànsit de vehicles ni l’accés a guals de tot el carrer, tot i que s’intentarà permetre l’accés als guals al més aviat possible, encara que l’obra no estigui finalitzada completament.

Els usuaris dels guals afectats podran sol·licitar una targeta per estacionar de forma gratuïta a la zona blava més propera. Per fer la sol·licitud, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, al carrer de la Indústria,10, o bé trucar al 010.

Tant els veïns com els comerços de la zona ja han estat informats dels treballs i de la possibilitat d’obtenir aquesta targeta.

Accés a guals concrets

Els usuaris del gual del carrer de l’Illa 34-36 amb llicència número 16.727-B podran entrar i sortir per l’accés situat al carrer de la Indústria, 45. Per tant, no caldrà que sol·licitin la targeta.

En el cas dels usuaris dels guals situats al carrer de la Concepció(entre el carrer de l’Illa i el carrer de la Indústria) i al carrer de Narcisa Freixastindran l’accés garantit en sentit contrari a la marxa habitual.

A més, durant aquest període d’obres hi haurà un tall puntual de la cruïlla del carrer de l’Illa amb el carrer d’Arimon i el carrer de l’Estació, durant el qual els usuaris dels guals afectats d’aquests carrers hauran d’accedir als pàrquings en sentit contrari a la marxa habitual. Aquesta afectació puntual durarà 2 o 3 dies i es senyalitzarà degudament amb antelació.

Per a qualsevol consulta o aclariment, la ciutadania es pot adreçar a l’Oficina del Districte 1, ubicada al c. de Sol i Padrís, 93, o bé trucar al 93 712 00 00 (al matí de 9 a 2).